FAQ

Ik ben geen student meer, wat nu?

De SSH& controleert bij je onderwijsinstelling of je daadwerkelijk ingeschreven staat als student. Hiervoor heb je toestemming gegeven bij het tekenen van je huurcontract. Wanneer de onderwijsinstelling aangeeft dat je daar niet langer studeert krijg je een brief van de SSH& om alsnog aan te tonen dat je student bent. Lukt dit niet, dan heb je tot en met 28 juni de tijd om je wooneenheid te verlaten.

Ik heb een vraag of klacht over het wonen bij de SSH&. Wat kan ik nu doen?

1. Bij technische vragen of klachten neem je altijd contact op met de complexbeheerder. Op alle complexen hangen borden met daarop de verschillende mogelijkheden om de complexbeheerder te bereiken. Ook bij niet-technische klachten is de complexbeheerder je eerste aanspreekpunt. Indien nodig speelt hij jouw klacht door naar de afdeling verhuur.

Er zijn eigenlijk maar twee uitzonderingsgevallen (waarin je dus niet naar de complexbeheerder gaat), namelijk internet en kabel (radio- en tv-ontvangst).

Als je (individueel) problemen hebt met je radio- en tv-ontvangst, en je weet zeker dat het niet aan je snoeren of toestel ligt, kun je contact opnemen met UPC. Als je medebewoners dezelfde klacht hebben, kun je deze altijd aan de complexbeheerder doorgeven. Hij speelt de klacht dan door naar UPC. Bewoners van de Stadspanden en Sterrenbosch moeten voor problemen met de kabelontvangst altijd contact opnemen met de complexbeheerder, en nooit direct met UPC!

2. Als je klacht na enige tijd niet naar tevredenheid is opgelost, neem dan (schriftelijk) contact op met het hoofd van de betreffende afdeling.

Bij een klacht van technische aard is dit hoofd technisch beheer, maar het kan bijvoorbeeld ook het hoofd van de administratie of afdeling verhuur zijn.

3. Ben je nog niet tevreden met de uitkomst of het antwoord op je klacht? Stuur je klacht dan (schriftelijk) naar de adjunct-directeur.

4. In het geval dat de klacht nog niet naar tevredenheid is opgelost, kun je deze neerleggen bij de geschillencommissie van de SSH&.

Wat kan de Stichting Platform Huurdersbelangen voor mij betekenen?

De Stichting Platform Huurdersbelangen (SPH) bemiddelt niet in individuele conflicten. Is het probleem individueel, d.w.z. ben jij zelf de enige bewoner waarvoor de vraag of klacht relevant is? Dan moet je de bovenstaande procedure volgen. Je mag natuurlijk wel altijd een topic openen op ons forum om te kijken of er andere huurders zijn met dezelfde problemen. Misschien heeft iemand zelfs al een pasklare oplossing bedacht voor jouw probleem…


Gaat jouw klacht een grotere groep huurders aan? In dat geval kun je je klacht ook doorgeven aan de SPH. Dit kan per e-mail, via ons forum, via ons contactformulier of door langs te komen op het spreekuur dat wij vier maal per jaar organiseren. De SPH zal vragen en klachten die betrekking hebben op meerdere huurders intern bespreken en vervolgens overleggen met de directie van de SSHN.

Mijn fiets is kapot!

Niet iedereen weet dat de SSHN twee fietsenmakers in dienst heeft, die geheel gratis fietsen repareren en banden plakken. Ze hebben de beschikking over plakmiddelen en ze gebruiken onderdelen van fietswrakken. Nieuwe materialen hebben ze niet, die zul je zelf moeten aanleveren. Wil je een nieuwe band op je fiets laten leggen, breng dan dus zelf een band mee. De service is er voor alle huurders van de SSHN, dus niet uitsluitend voor de bewoners van de complexen met een werkplaats.


De fietsenmakers zijn op maandag, dinsdag en donderdag de gehele dag (van 8.30 tot 17.00 uur) aanwezig op complex Hoogeveldt, onder de winkel, in de fietsenkelder. Op vrijdag zijn ze daar alleen ‘s ochtends van 8.30 tot 12.00 uur.

Op woensdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur zijn de fietsenmakers op complex Vossenveld, tegenover de ingang van de hoogbouw, bij de fietsenstalling.

Ik heb een suggestie voor jullie!

Suggesties zijn altijd welkom! Je kunt deze op het forum posten, of het contactformulier gebruiken.

Mijn internet werkt niet

Sinds de overstap naar Ziggo is ITT-desk beschikbaar als helpdesk. Zij kunnen je helpen met alle internet- en TV-problemen.
Twitter (ook overzicht storingen): ITT-desk
Telefoonnummer: 0850140480

NIEUWS

Geen nieuws items.