AFVAARDIGING

De SPH bestaat uit een bestuur en een algemene commissie (AC). Het bestuur, bestaande uit een voorzitter, secretaris en penningmeester heeft regelmatig overleg met de directie van de SSH& en onderhoudt ook direct contact met partijen als de gemeente en de universiteit. De algemene commissie controleert dit bestuur en is een zo divers mogelijke afvaardiging van de ruim 7.000 huurders die de SSH& telt. Deze algemene commissie komt eens per kwartaal bijeen met de directie van de SSH& waarin zij plannen en andere stukken presenteren en ter voorbereiding hierop komt de AC ook eens per kwartaal bijeen om meningen te inventariseren.

Hieronder een overzicht van de mensen die momenteel de SPH vormen:

Bestuur

Voorzitter: Elske Tjepkema, Sterrenbosch
Secretaris: Lisa Berhitu, Orion
Penningmeester: Christian Zijtveld, Sterrenbosch

Algemene commissie

Julian Machiels, Galgenveld
Jord Knuiman, Vredeburg
Jasper Krul, Westerhelling
Leon Prins, Jacob Canisstraat
Tess Bens, Gouverneur
Sebastiaan Buurman, Hoogeveldt
Sjoerd van Hooijdonk, Westerhelling
 

Julian Machiels Elske Tjepkema Christian Zijtveld Laura Monhemius Sebastiaan Buurman Jasper Krul Maarten Cornelissen Tess Bens

Het bestuur zit meerdere jaren in de SPH en heeft zodoende verstand van zaken wat de communicatie met de SSH& verbetert.  De algemene commissie staat open voor elke huurder van de SSH&, elke huurder is welkom om zijn mening te geven en mee te denken met de SPH. Goede ideeën worden gewaardeerd en schroom dan ook vooral niet een keer een mailtje te sturen waarin je kan worden uitgenodigd een keer mee te vergaderen.

De vooroverleggen van de SPH vinden plaats in een kantoortje aan de Berg en Dalseweg 20 dat door de SSH& aan de SPH ter beschikking wordt gesteld. Verder stelt de SSH& financiën aan de SPH beschikbaar zodat wij onze taken kunnen vervullen. 

NIEUWS

Geen nieuws items.